2012. február 23., csütörtök

Szörny Rt. (Disney - Pixar) - Jelenlegi ára: 800 Ft

Szörny Rt. (Disney - Pixar)
A termék eredeti, nem másolt.
Tartalom:
   Amikor a felnőttek leoltják a gyerekszoba lámpáját, a sötétből szörnyek bújnak elő, akik az aludni próbálókat ijesztgetik. Ezt minden gyerek tudja.
   Azt viszont kevesebben sejtik, hogy a rémes figurák nem azért huhognak és ugrálnak a homályban, mert élvezik, ha mások félnek: egyszerűen ez a munkájuk.
   Sulley, a kék szőrű, piros pöttyös óriás az egyik legsikeresebb ilyen cég, a Szörny Rt. csúcsrémisztője. Asszisztensével, a kicsi, gömbölyded és egyszemű Mike Wzowskival járja az emberek világát, hogy sikolyokat gyűjtsön.
   A különös vállalat rémisztő hétköznapjai azonban szőröstül-bőröstül kifordulnak, amikor a páros egyszer véletlenül saját világába enged egy kislányt. A sokfejű lények városában teljes lesz a fejetlenség. Míg a lányka a rémvárosban bolyong, mindenki igyekszik elbújni előle; hőseink viszont megkeresik, és segíteni próbálnak rajta: szörny még nem követett el ilyen szörnyű, jóságos tettet.
A magyar változat
szinkron: igen
felirat: igen
Játékidő
89 perc
Megjelenés dátuma
2002. augusztus 28.
Hangsávok
magyar
angol
lengyel
cseh
*A lemezeken apróbb hajszálkarcok találhatóak, a lejátszást nem befolyásolják, csak a tisztesség kedvéért írom le, ezt vedd figyelembe és ennek tekintetében licitálj!
szlovák



Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2012-03-05 08:43
. Szörny Rt. (Disney - Pixar) - Jelenlegi ára: 800 Ft