2011. november 17., csütörtök

Glynn, Alan: Csúcshatás - Jelenlegi ára: 2 965 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! CsúcshatásA könyv listaára: 3490 Ft. Leírás:
Az értelmiségi sorsok közül az egyik legkeservesebb az állástalan, senkinek sem kellő íróké. Eddie Spinola is egy a sok-sok meg nem értett zseni közül - bár régebben viszonylag jól éldegélt szövegíróként, hosszú ideje nyűglődik megbízások nélkül. Nem csoda, hogy kapva kap az alkalmon, amikor egy régi ismerőse egy még teszteletlen, de roppant ígéretes szert, az MDT-48-at ajánlja neki kipróbálásra: a tabletta nem kevesebbet garantál, mint önmagunk szuper-verzióját, meglevő és lappangó képességeink szinte hihetetlen felfokozását. Eddie habozás nélkül magához veszi a pirulákat, és az eredmény olyan látványos, hogy szinte maga sem hiszi el: agysejtjei valósággal dübörögnek, és nemcsak írói kvalitási sokszorozódnak meg, de gyakorlatilag minden lehetséges módon kiemelkedővé válik. Eddie váratlan szerencséjének köszönhetően ipari mennyiséghez jut a tablettából, s mire észbe kap, már a felső tízezerben találja magát. Csakhogy az MDT-48-ért komoly árat kell fizetnie minden értelemben: az egyre erősebben jelentkező, brutális mellékhatások mellett olyanok célkeresztjébe is kerül, akiknek semmi sem drága egy effajta szer megszerzéséért... A most könyv alakban megjelenő, fordulatos thrillerből film is készült - ez a hazai mozik április elején mutatják be. ISBN: 978-963-9910-58-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 965 Ft

Az aukció vége: 2011-11-05 12:29
. Glynn, Alan: Csúcshatás - Jelenlegi ára: 2 965 Ft